Hamburg med julmarknad

30 nov-2 dec -18

Förutom julmarknad i Hamburg kommer vi att få en guidad tur i staden. Gunilla visar oss sevärdheter och fixar också så att vi kan besöka Elbphilarmoni det imponerande konserthuset. Lördagen avslutas med julmarknad vid Hamburgs enda slott, i Bergedorf där vi även bor.


Avresa:

Fredag tidig morgon från Resecentrum; 
Vara, Lidköping m fl orter 

Det blir en paus i Björkäng för fika e.dyl. Därefter går färden vidare mot Helsingborg där vi tar färjan över till Danmark. Vidare färd till nästa färja i Rödby och på den båten blir det tillfälle att äta sen lunch. I Heiligenhafen blir det ett stopp för inköp av div. dryckesvaror mm. Frampå kvällskvisten når vi Hamburg och Bergedorf där vi ska bo 2 nätter på Hotell H4. Gemensam middag på hotellet.

På lördag morgon åker vi tillsammans med Gunilla in till Hamburg. Gunilla, född utanför Falköping, bor numer i Hamburg och är auktoriserad guide där. Hon kommer att visa stadens sevärdheter under en rundtur med bussen. Vi får även besöka Elbphilarmonie, en enorm byggnad som de är stolta över. Därefter blir det lite egen tid i centrum för att se julmarknaden eller vad som önskas. På seneftermiddagen återvänder vi till Bergedorf för att se deras julmarknad och även testa lite tysk mat på egen hand.

Efter frukost söndag morgon är det dags att starta hemresan. Resvägen blir densamma som på "nervägen" fast i motsatt riktning.

Information

Pris
3 175 kr

Ingår
:
Bussresa, 2 hotellövernattningar i dubbelrum, 2 frukostar, en middag. Entré till Elbphilarmonie och rundtur i Hamburg med svensk guide.

Tillval:
Enkelrum:
tillägg 500 kr

Anmälan:
Ring 0707 33 40 30 eller mejla info@fjardingens.se och boka plats

Anmälningsavgift:
250kr inbetalas till BG 5611-2527 i samband med anmälan

Avbeställningsskydd
:
Betala via konto som är kopplat till Visa/MasterCard där avbeställningsskydd ingår.