Företaget

Fjärdingen Resor och Nöjen

Fjärdingens bildades 1995 av oss, Inger o Leif "Fjärdingen" Andersson. Vi arrangerar bussresor till teatrar, vissa konserter och liknande arrangemang. Ibland ordnar vi skidresor till Åre eller Österrike. Dessutom kör vi vinprovarresor till Tyskland och Frankrike, på dessa resor har vi hjälp av två experter. Vår målsättning är att göra några teaterresor per säsong och dessutom någon veckoresa. Leif kör alltid bussen och Inger brukar vara med som reseledare. Vi försöker att erbjuda bra service och personligt engagemang. Naturligtvis är tacksamma för uppdrag och förbättringsförslag.

Eftersom vi inte äger någon buss samarbetar vi med Ängbergs buss. De har en bra busspark och satsar på säkerhet såsom extra bromskontroller, bälten på alla platser, alkolås mm. Via dem kan vi erbjuda helturistbussar för 17-54 personer.
Vi är initiativtagare och marknadsförare till Dansfesten i Lidköping. Dansfesten startade 1999 på våren och har sedan fortsatt med en vår och ibland en höstfest per år. Här försöker vi att få en fest för alla. Fredag o lördag bjuds nonstopdans till minst 4 orkestrar per kväll. Ibland finns någon pubunderhållning. I samband med Dansfesten anordnas ofta även dans för funktionshindrade. 2009 startade vi Skövde Dansfestival som förhoppningsvis ska fortsätta sista helgen i februari varje år.

Kontoret är i vårt kök, vilket innebär att vi kanske svarar lite konstigt i telefon. Fördelen är att Ni kan ringa oss både på kvällar och helger. Vi har drivit företaget vid sidan om våra ordinarie jobb under många år, men nu har vi avslutat våra anställningar och ägnar oss åt övriga familjen och våra arrangemang.