Malmöweekend med Köpenhamnsbesök och ev. Musikal

9 - 11 feb

Otroligt populära "De e det här vi kallar Kärlek" med bl.a. Elisa lockar oss att arrangera en sväng dit. 
Centralt boende på Best Western Nobel House hotell
En tur till Köpenhamn hinner vi även med på lördagen.

Om föreställningen
Kärleken är evig, Främling, Bra vibrationer, Eloise och Diggiloo Diggiley är bara några av de 26 schlagerhits som tillsammans bygger denna feel good musikal.
Lasse Holm, Ingela "Pling" Forsman, Monica Forsberg och Torgny Söderberg är personerna som är obesegrade i antal odödliga schlagerhits. Deras stora låtskatt växte fram under 80-talet och har för evigt satt sina spår i vår musikaliska folksjäl. 
Handling:
Året är 1985. Melodifestvalen är på väg utför och tappar tittare. SvT gör då en storsatsning med den största talangtävlingen någonsin. Nu är den på väg till den lilla staden Målinge. På gatorna, i hemmen och i butikerna förbereder man för den stora showhändelsen som ska sätta Målinge på kartan. Mitt i förberedelserna anländer, för stadens invånare, en rad obekanta personer och den invanda småstadslunken sätts snabbt ur spel...

Resan startar fredag 9 feb. från Lidköping Resecentrum 08.00 och fortsätter via Vara och sen E20 o E6 söderut. I Björkäng blir det en fikapaus. Vid 14-tiden anländer vi till Malmö och Nobel House hotell där vi ska bo i 2 nätter. Lite tid för att kolla sta´n och äta innan vi tar oss till Nöjesteatern. Föreställningen börjar kl. 19.00 och pågår ca 3 tim inkl. paus. 

Lördag: efter frukost åker vi över bron till Köpenhamn. Där stannar vi fram till 15-tiden så man hinner se lite av ströget och dess omgivningar. Tillbaka till hotellet i Malmö för fri tid resten av dagen. 

Söndag: Dagen startar med en fin frukost och därefter är det dags att starta återresan mot hemorterna.

Information

Pris: 2 325 kr 

Tillval:
Musikalbiljett 850 kr
Enkelrum 625 kr

Ingår:
Bussresa, del i dubbelrum 2 nätter, 2 frukost, tur till Köpenhamn

Anmälan:
Mejla info@fjardingens.se eller ring 0707 33 40 30
Uppgifter som behövs: Namn, adress, mejladress och mobilnr