Malmöweekend med Köpenhamnsbesök och ev. Musikal

8 - 10 november -24

Joyride the Musical är en nyskriven feelgood-musikal med musik av legendariska popduon Roxette med världspremiär på Malmö Opera i september 2024. En oförglömlig bergochdalbana full av glädje, humor, storslagna nummer, upptempolåtar och powerballader. 

Per Gessle har varit starkt involverad i framtagningen av musikalen. Handlingen är baserad på den engelska succéförfattaren Jane Fallons relationskomedi -Got You Back. " Min magkänsla säger mig att Roxettes låtar är perfekta för en musical! Det är en rik katalog av sånger med välbekanta melodier och att få jobba med en sådan fantastisk historia som Jane Fallon har skrivit känns dessutom mitt i prick. Det här kommer att bli en spännande resa" - Per Gessle

Resan startar fredag 8 nov. från Lidköping Resecentrum 08.00 och fortsätter via Vara och sen E20 o E6 söderut. I Björkäng blir det en fikapaus. Vid 14-tiden anländer vi till Malmö och Nobel House hotell där vi ska bo i 2 nätter. Lite tid för att kolla sta´n och äta innan vi tar oss till Malmö Opera. Föreställningen börjar kl. 19.00 och pågår ca 3 tim inkl. paus. 

Lördag: efter frukost åker vi över bron till Köpenhamn. Där stannar vi fram till 15-tiden så man hinner se lite av ströget och dess omgivningar. Tillbaka till hotellet i Malmö för fri tid resten av dagen. 

Söndag: Dagen startar med en fin frukost och därefter är det dags att starta återresan mot hemorterna.

Information

Pris: 2 350  kr 

Tillval:
Musikalbiljett 870 kr
Enkelrum 770 kr

Ingår:
Bussresa, del i dubbelrum 2 nätter, 2 frukost, tur till Köpenhamn

Anmälan:
Mejla info@fjardingens.se eller ring 0707 33 40 30
Uppgifter som behövs: Namn, adress, mejladress och mobilnr