ABBA Voyage och London

8 - 11 nov 2023
Fredag 1 mars - Måndag 4 mars 2024

Resan är i dagsläget fullbokad

Ytterligare en resa har samma upplägg som övriga resor med skillnaden att den går över en helg.
Högre pris pga. dyrare flyg.

17 - 20 mars 2024

Denna resa har samma upplägg som resan i november 2023
Resan är i dagsläget fullbokad


Att ABBA är banbrytande det vet vi sedan 50 år tillbaka, men nu har dom lyckats med det omöjliga. ABBA Voyage är något som ingen tidigare varit i närheten av att skapa och med en teknik som är outstanding. Det har tagit 6 år att färdigställa denna häpnadsväckande konsertupplevelse i den egna specialbyggda ABBA Arena. Arenan ligger i östra London och har plats för ca 3 500 besökare.

Vi ska alltså på konsert med ABBA, och ja det är ABBA som står på scenen, men ändå inte. Det är så verkligt att upplevelsen är total och konserten måste ses för att man ska förstå. Abbatarerna som underhåller oss är gjorda utifrån en teknik som bara kan återskapa artister som fortfarande är i livet, annars blir det inte så här verklighetstroget. Alla rörelser, all sång och mycket musik är inspelad av originalmedlemmarna i nutid och vi får vara med om en ”riktig” livekonsert med de svenska musikhjältarna

Vi arrangerar ett paket där Ni blir hämtade i Lidköping, Vara med flera ställen innan vi flyger från Landvetter. Efter ankomst till Heathrow hämtas vi upp av en buss och tillsammans med en svensktalande lokalguide får vi en stadsrundtur i London. Därefter checkar vi in på 4* Copthorne Tara Hotel i Kensington. Gemensam 3-rätters middag på hotellet denna kväll. 

På kvällen den 10 nov, 3 mars resp. 18 mars, hämtar bussen vid hotellet och kör oss till ABBA-arenan. Här har vi sittplatsbiljetter till ABBA Voyage. Föreställningen pågår 1,5 tim och därefter körs vi tillbaka till hotellet. 

Övrig tid disponeras efter eget tycke och smak fram till seneftermiddag dag 4 då bussen hämtar för avfärd mot flygplatsen. När vi sen landat på Landvetter vid 23-tiden väntar en buss som tar oss åter mot hemorterna.

Information

Pris: 9 975 kr 

Pris: 11 250 kr på resan 1-4 mars

Tillägg: Enkelrum 3 330 kr

Ingår:
Transfer t.o.r Lidköping, Vara till Landvetter
Flyg t.o.r Landvetter - Heatrow. Incheckad resväska ingår
Transfer flygplatsen - hotellet t.o.r
3 tim stadsrundtur med svensktalande guide
3 nätter på 4* Copthorne Tara Hotel, del i dubbelrum
3 st riktig frukostbuffé på hotellet
3-rätters middag första kvällen på hotellet
Transfer t.o.r hotellet- ABBA arenan
Sittplatsbiljetter ABBA Voyage

Anmälan:

Mejla info@fjardingens.se eller ring 0707 33 40 30
Uppgifter som behövs: Namn, adress, mejladress, mobilnr och personnummer